קינוחים
מרוקאיים , עוגיות, מאפים ומתוקים, פירות טריים הוא הסיום המסורתי של
ארוחה מרוקאית, אבל אי אפשר להעביר את הארוחה בלי איזה מאפה מרוקאי
מסורתי. יש המון עוגיות ומאפים מרוקאיים כדאי להעביר את המתיקות עם תה או
קפה, זה משתלב נפלא מתיקות עם קצת מרירות. כמובן שאפשר לשלב עוגיות בתה של
אחר הצהריים. יש מגוון עוגיות מרוקאיות החל ממאפי שקדים, אפילו הגריבה כמה
שהיא פשוטה להכנה משתלבת נפלא עם התה. מעניין שהסגנון של עוגיות מרוקאיות
מאד ייחודי למרוקאים. בישראל אני מעריך שכולם כבר טעמו ויודעים להעריך את
הייחודיות של המתוקים המרוקאיים המסורתיים כמו השבקייה, ואפשר ללכת על
דברים עם פחות סוכר כמו שקדים, בוטנים, קוקוס ועוד עוגיות מרוקאיות להשלים
כל ארוחה חגיגית שלך.
.
|